Éttermünk

A Due Fratelli étterem

Amennyiben nem házhozszállítva szeretnéd ételeinket ízlelni, szeretettel várunk Erőd utcai éttermünkbe (Budapesten, a második kerületben, a Mammut bevásárlóközponttól alig pár perces sétára), ahol hangulatos miliőben hódolhatsz a gasztronómiai élvezeteknek.

Akár egy romantikus vacsorára jönnél kedveseddel, akár egy munkaebédre térnél be, barátságos hangulat fogad majd, gyors és korrekt kiszolgálásban lesz részed.

„Egy csipetnyi Toszkána”

Szlogenünk nem kevesebbet ígér, mint hogy elvarázsolunk téged Itáliába, az ízek élvezetének földjére: a hamisítatlan olasz gasztronómiával találkozhatsz nálunk, hiszen csakis válogatott, friss alapanyagokból, tradícionális módon – szívvel-lélekkel – előállított ételeket teszünk eléd, melyek eleget tesznek a modern reformkonyha szemléletének is.

Ne feledj ételed mellé kíváló olasz bort, grappát rendelni, hogy teljes legyen az élmény.

Gluténmentes ételek

Sokakat érintő egészségügyi probléma a lisztérzékenység. Emiatt az érintettek csak speciális módon elkészített, gluténmentes ételeket fogyaszthatnak. De jó hírünk van: a tésztaközpontú olasz konyha élményéről mégsem kell lemondaniuk, hiszen éttermünk bármelyik tésztaételünket elkészíti ilyen módon, akár helyben fogyasztásra, akár házhozszállítva rendelik tőlünk. 

 
 
Gluténmentesen
 
Nálunk a liszérzékenyeknek sem kell lemondaniuk a tésztaételek ízéről, kérésre ugyanis bármely étel gluténmentes változatát is elkészítjük.
 
   
 
 
 
 

 

 

Felsőszint tervező csapata