Rendelési menü

ELLINIKI SALATA ME TZATZIKI - Friss saláta tzatziki öntettel, fetasajttal, olívabogyóval  AKCIÓ 1.090Ft helyett
A vegetáriánusok paradicsoma! Ez a saláta rafinált kombinációja a legfinomabb összetevőknek. Vendégeink felismerhetik benne a görög saláta alapjait, csak most még görögösebben! Minden olajbogyók királynőjével, a Kalamatával kínáljuk hellén salátánkat.
1.036Ft
KOTOSALATA ME PIKILIA LAHANIKON - Grillezett csirkemell filé vegyes saláta ágyon, pirított magokkal hintve, pitával körítve  AKCIÓ 1.390Ft helyett
Szakavatott mesterszakácsunk keze nyomán a görög konyhakultúra remekei születnek. Ételeinket nüansznyi finomságok, a minden apró részletre való odafigyelés, az ízek összecsengése teszik igazán tökéletessé. A grillezett csirkemell klasszikus ízét pirított magvakkal fokozzuk. Salátaágyon, pitával fogyasztva könnyű és tápláló fogás. Nincs kifogás!
1.321Ft
Portokali Kotosalata  AKCIÓ 1.490Ft helyett
Pirított csirkemell narancshússal salátaágyon, fetával keverve és mézes joghurttal leöntve
1.416Ft
SALATA HORIATIKI - Friss saláta fetasajttal és olívabogyóval  AKCIÓ 1.050Ft helyett
Görög saláta, ahogy azt tőlünk megszokhattad, görögebb már nem is lehetne! Az alapanyagok mindenki számára ismertek, de a végeredmény példátlan. Receptünk nyomán a jégsaláta hatását emeljük ki az elmaradhatatlan fetasajttal és az önmagában gyümölcsként is fogyasztható, egyedülállóan zamatos, szemet gyönyörködtetően nagy szemű és kívánatos Kalamata olívabogyóval.
998Ft