Rendelési menü

ATHERINA - Ropogósra sült apró halacskák salátaágyon citrommal
Apróhalas specialitásunk kellemes meglepetést nyújt még azok számára is, akik nem fogyasztanak előszeretettel halételeket. Igazi mediterrán élményt jelentenek ezek az egészben hagyott, a legnagyobb szakértelemmel megtisztított és elkészített, ropogós, aranybarnára sült falatkák. Mesésen finom!
950Ft
Elies - Fekete olívabogyó
490Ft
MELITZANOSALATA - Majonézes padlizsánkrém paradicsom kockákkal és fűszerekkel
Nincs az az autentikus görög taverna, amiből hiányozhatna a padlizsánkrém. Mindenki verseng, hogy jobban készítse el. Mi olyan majonézzel tesszük ellenállhatatlanná, amit mi magunk keverünk ki. Borecettel, friss paradicsommal és pirított hagymával kel igazán életre az íze, hogy a kedves vendég megnyalja mind a tíz ujját!
690Ft
PSITI FETA - Bazsalikomlevéllel grillezett fetasajt, pitakenyérrel
A hagyományos sütési mód és a tradicionális görög étel páratlan, nagyszerű párosítása a grillezett fetasajt. Hogy ne legyen olyan könnyű rátalálni, a fetát panírba rejtettük, bazsalikommal álcáztuk és szezámmagba bújtattuk.Az ízlelőbimbók legnagyobb örömére!
850Ft
SOYPIA - Bundázott tintahal karikák salátaágyon citrommal
Ízelítő az Égei-tenger gyümölcseiből friss salátaágyon! Szépia-, azaz tintahalkarikák bundázva, aranybarnára sütve, ínycsiklandozóan frissen, ropogósan! Étlapunk egyik közkedvelt fogása. Egy falat belőle soha nem elég!
950Ft
TIROSALATA - Enyhén csípős fetasajt krém, extra szűz olívaolajjal locsolva
Érdekes párosítás, különleges szín- és ízkavalkád – egy pikáns változat a felülmúlhatatlan fetalizmusra. E sajtmániára ördögi ötletünk: a fetakockák közé chilipaprikát keverünk. S hogy még pikánsabbá váljon az ügy, az érzéki élménynek szűz olívaolajjal ágyazunk meg. Mmmm.
850Ft
TZATZIKI - Tejfölös, joghurtos saláta zöldfűszerekkel és olívaolajjal lágyítva, vörösborecettel ízesítve
Az igazi tzatziki vagy dzadziki titka a krémes görög joghurtban rejlik. Sokan úgy próbálják meg ezt utánozni, hogy joghurtot és tejfölt kevernek össze. A hatást tovább fokozzuk a reszelt uborka és az élénk fokhagyma segítségével. A tzatzikit gyakran pitával és olajbogyóval fogyasztják előételként. Abbahagyni éptelenség!
490Ft